‘Mesures envers el

Covid-19’

En primer lloc, moltíssimes gràcies per plantejar-te reservar amb nosaltres i tenir-nos en compte. Els últims dies el Coronavirus han generat una situació amb molta incertesa. Però sabem que trigarem més o menys en sortir d’aquesta i tirarem endavant.

Tots volem deixar el virus enrere i tornar a la normalitat lo més aviat possible, però pel fet de no saber quan podrem tornar a celebrar casaments i esdeveniments, volem transmetre un missatge de tranquil·litat i coherència enmig de tanta incertesa.

A dia d'avui, tots els proveïdors d’esdeveniments i sector nupcial estem obligats a mantenir-nos inactius per llei, i així ajudar a superar la situació actual. A priori l'estat d'alarma es fins al 10 de maig.

No obstant això pots seguir realitzant la teva reserva amb normalitat per a futures dates. Si quan arriba les data del teu casament o esdeveniment per llei tots els proveïdors hem de seguir inactius, i per tant has de trobar una data B per al teu casament et mantenim el 100% de la paga i senyal.

"Per trobar data B us volem facilitar uns petits consells, i així tenir la màxima coincidència entre tots els proveïdors que heu contractat per el vostre casament tanmateix que la data inicial. Primer de tot és important contactar amb la finca perquè us proposin les dates que tenen disponibles, com més siguin millor, ja que amb una o dues dates hi ha menys probabilitats de coincidir entre tots, 4 o 5 dates seria l'ideal o bé un calendari de dates disponibles. Quant tingueu aquesta informació el recomanable és fer el mateix amb la resta de proveïdors; obtenir les seves dates disponibles i a partir d'aquí buscar un dia en comú que us sigui còmode a vosaltres però amb molta més probabilitat de coincidència entre tots.
D'altra banda i com bé sabem els Dissabtes són limitats, així doncs contemplar altres dies de la setmana com els dijous, divendres o diumenges també pot ser una bona opció, perquè el més probable és que moltes parelles amb reserva prèvia ja tinguin la seva data contractada en un dissabte."


Per evitar un perjudici econòmic encara més gran del que estem vivint els treballadors de el sector aquests últims mesos i facilitar la recuperació i reincorporació, si els esdeveniments segueixen sense poder celebrar-se degut a que l'estat d'alarma es perllonga o bé si véns de l'estranger i les fronteres per arribar a el país es troben tancades en el moment de venir a Espanya, l'import de la paga i senyal es retornarà.

Som conscients que hi haurà un període excepcional els primers 14 dies després que es derogui l'estat d'alarma en què en alguns casos degudament justificats per part de client i que estudiarem de forma personalitzada, s'intentarà flexibilitzar les dates de la reserva a fi de trobar un punt mig entre els interessos de l'propietari i les necessitats del client. Sempre amb l'objectiu d'arribar a un punt que beneficiï ambdues parts.

També recomanem que, tot i tenir el dret a recuperar els diners pels serveis no prestats, tinguem en compte que aquesta situació ens afecta també a moltes empreses que en aquests moments de crisi estem patint una falta de liquiditat. En aquests casos, la solidaritat com a consumidors pot consistir en acceptar alternatives raonables, com ara la prestació del servei amb posterioritat amb ajornament de dates o bé l'oferiment de descomptes futurs, en lloc de la devolució de diners.

Seguirem oferint música en directe i bons moments, amb la mateixa il·lusió de sempre i amb moltes ganes de tornar a la normalitat.

Et desitgem salut, força i ànims per aquests dies.


 

Double-Chick_0259.jpg