top of page

'Música per a tota mena de moments’

Bodas

‘El teu casament, més que un moment màgic’

El sector nupcial és la seva especialització. Disposen d’equipació tècnica i ofereixen diversos serveis musicals per a un dia tant especial. Estan disponibles per a qualsevol dubte que pugueu tenir i ofereixen atenció continuada. Així que no dubteu en demanar-los consell o explicar-los qualsevol idea que tingueu!

Eventos

‘Per sorprendre, en qualsevol tipus d’esdeveniment'

Sopars d’empresa, inauguracions, aniversaris i molt més. Per a qualsevol ocasió que se us pugui acudir, compteu amb Double Chick. El seu repertori engloba diferents estils i ritmes, amb un to més pausat o divertit per adequar-se a la tipologia de celebració que desitgeu. Ofereixen equipació tècnica i assessorament perquè tot surti perfecte.

 

Double-Chick_0085.jpg
Conciertos
Double-Chick_0246.jpg

'Gaudir de grans èxits musicals en concert'

Si l’objectiu és que tothom pugui gaudir de música en directe, també estan disponibles per a esdeveniments populars com festivals culturals, sopars populars, celebracions en hotels, restaurants i més actes. Siguis d’on siguis, Double Chick estaran encantats d’oferir la màxima qualitat sonora i musical.

 

Gravaciones

'Peticions especials i

gravacions personalitzades’

Al 2020, llancen aquest nou servei en el que posen tota la seva creativitat a la vostra disposició per a realitzar cançons personalitzades i gravacions especials. No dubteu a demanar més informació i poseu a prova la seva imaginació!

 

Double-Chick_0125.jpg
bottom of page